گیلان، دارای 144 معدن فعال و غیرفعال

استان گیلان با سه نقطه و ناحیه ی تمرکزی از جمله رودبار، دیلمان و رودسر تنوع بینظیر از معادن را در خود جای داده و علاوه بر این سه نقطه ی اصلی، 144 معدن فعال و غیر فعال در17 شهرستان این استان پراکنده هستند و در مجموع سهم سه درصدی از ذخایر معدنی کشور را به خود اختصاص میدهد.

تنوع مواد معدنی در گیلان بیش از 30 نوع است که از جمله آنها میتوان معدن ذغال سنگ سنگرود، معادن سنگ آهک، معدن مارن، معدن صدف دریایی آستارا و تالش، معدن خاک نسوز سنگرود، معدن میکا املش، مصالح ساختمانی و سایر مواد معدنی از قبیل سیلیس، سنگ نما، ماسه، ریخته گری، سنگ لاشه، بنتونیت و غیره اشاره کرد. علاوه بر این ذخایری از قبیل معدن جیوه در دیلمان و اشکور، معدن زاج در عمارلو، سرب در بیدرون و کلشتر رودبار، دیلمان، ماسوله، سنگ ساختمانی در سنگرود لوشان، لیمونیت و بنتونیت در لاهیجان، مس در کوه های خطبه سرای تاش، دیلمان، ماسوله، لوشان در استان وجود دارد.

کمیته معدن

اعضای کمیته معدن

اعضا و مشاوران کمیته ی معدن گروه توسعه سرمایه گذاری گیلان

کمیته ی معادن گروه توسعه که جمعی از مشاوران خبر‌ه‌ دولتی و باسابقه ترین معدن کاران و کارشناسان معادن می باشند تمام توان فکری و تخصصی خود را در خصوص شناسایی منطقه‌ معدنی،اخذ پروانه اکتشاف،کمک به تجهیز کارگاه معدنی و در نهایت بازاریابی وحتی صادرات محصولات معدنی به کار می گیرد تا سرمایه گذاران عزیز بتوانند با چشم اندازی روشن در مسیری آسوده تر گام بردارند.

مهمترین مشاوران و اعضای کمیته معدن گروه توسعه عبارتند از: